Antena Căutare

VIDEO! Moartea suspecta a unui barbat a semanat groaza intre vecinii sai

Moartea suspecta a unui barbat de 55 de ani din Bucuresti a semanat groaza intre vecinii sai. Omul a fost zarit fara suflare, mutilat, pe caldaram. Exista indicii clare ca barbatul a plonjat in gol de la unul dintre etajele superioare ale blocului.

Cativa locatari au povestit ca au auzit o bubuitura si apoi l-au vazut pe vecinul lor de la etajul sapte fara suflare. Socati, au chemat ajutoare. Vecinii au auzit o bufnitura puternica, dupa care l-au observat zacand chiar aici, fara suflare, intr-o balta de sange.

Politistii au facut pas cu pas traseul barbatului si toate probele gasite la fata locului par sa indice ca a vrut sa isi incheie socotelile cu viata. Ar fi avut mai multe tentative. Dupa tentativele nereusite, barbatul si-ar fi schimbat imbracamintea. Asa s-ar explica si hainele pline de sange, gasite la ghena.

Barbatul avea 55 de ani si locuia, cu chirie, de aproximativ doi ani, in blocul in care s-a sinucis. Divortase, iar acum statea singur. Ar fi suferit o depresie.

VIDEO! Cum isi fac treaba politistii din sectorul 4: Pietonii trec neregulamentar strada pe langa ei... VIDEO! Un tanar teribilist din Bistrita a distrus cu bolidul sau o ambulanta de 100 de mii de euro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x