Antena Căutare

VIDEO! Mona s-a apucat de spalat masini

Pentru ca a fost concediata de Adriana Bahmuteanu, planturoasa dansatoare a ramas somera si acum isi cauta de lucru.

Cea care a asistat-o pe bruneta in gasirea unui loc de munca a fost reporterul Acces Direct, Mihaela Moise, cea care a si dus masina la spalatoria la care Mona dadea probe.

Desi a facut senzatie pe toata durata procesului de curatire a masinii, Mona a declarat ca tot televiziunea ramane pasiunea ei si s-a autopropus pe postul de asistenta a Simonei Gherghe, facand astfel concurenta neloiala Ralucai Ogica.



Adriana Bahmuteanu, fosta sefa a Monei, a intervenit telefonic la Acces Direct si a prezentat motivele care au stat la baza desfacerii contractului brunetei:"Am desfiintat emisiunea in urma cu mai mult timp; lucrurile nu erau in regula acolo dar nu Mona e de vina. La doua saptamani dupa ce noi s-a schimbat codul CNA iar in noul cod sunt interzise productiile erotice interactive" a precizat nevasta lui Prigoana.



Neamt: Doua femei in stare grava la spital, dupa ce casa le-a sarit in aer... Premiera la Iasi: Femeie multi-alergica, operata pe cord...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x