Antena Căutare

VIDEO! O masina de lux, facuta praf la Universitate

Accident cu scandal si multe semne de intrebare, in centrul capitalei. O masina de lux s-a facut praf dupa ce soferul a pierdut controlul volanului. Intrebarea e cine era soferul? In timpul cercetarilor, langa masina a aparut un tanar, presupusul sofer care s-a jurat ca nu a fost el la volan. Asa ca si-a chemat parintii, in ajutor.

Iar parintii au venit. Dar nici ei si nici politistii nu au reusit sa-l potoleasca pe tanar. La un moment dat tatal soferului a incercat sa ia vina asupra lui dar a gresit directia de mers.

Masuratorile politistilor aratau insa altceva. Cert este ca atunci cand au ajuns la locul accidentului, agentii n-au gasit pe nimeni in masina. Tanarul, despre care presupun ca s-a aflat la volan, ii urmarea de pe marginea drumului. Cand politistii au inceput sa caute prin autoturism, acesta a inceput scandalul. Langa autoturism a venit tatal, se pare, conducatorului auto, care a incercat sa ia asupra lui aceasta fapta.

Politistii incearca acum sa afle cum s-a produs accidentul, mai ales ca au reusit intre timp sa dezlege misterul soferului - la volan se afla tanarul nervos.


Scandal cu focuri de arma intre doua grupari rivale din Iasi... Focuri de arma intr-o pizzerie din Targoviste: Un barbat, ranit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x