Antena Căutare

VIDEO! Razboi intre fiii si fosta sotie a pictorului Sabin Balasa, pentru averea artistului

Pictorul Sabin Balasa nu se odihneste in pace nici acum, dupa patru ani de cand nu mai este printre noi. Nici n-ar avea cum. Cei doi fii ai lui se lupta in continuare prin tribunale cu ultima sotie a artistului, pentru impartirea averii.

O casa in centrul Bucurestiului, pe Bulevardul Kiseleff, doua terenuri in Dambovita, o masina, mai multe obiecte casnice si o parte din cele 220 de tablouri, evaluate la circa 5 milioane de euro. Aceasta reprezinta miza razboiului dintre fii pictorului lui Sabin Balasa si fosta sotie.

Matei si Tudor Balasa su sustinut de la inceput ca ultima sotie a tatalui lor nu poate pretinde nimic din ceea ce i-a apartinut, cu atat mai putin vreo panza de-a artistului.

Cu toate acestea, judecatorii spun ca Melania Iordachescu are dreptul la 50.000 de euro, contributia ei la cumpararea bunurilor comune.

VIDEO! Scandal cu mascati la o biserica din Ialomita. Localnicii au sarit sa isi apere preotii, exclusi din cler... Cum va fi vremea miercuri si joi in tara si in Bucuresti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x