Antena Căutare

VIDEO! Un autocar plin cu muncitori a luat foc in Pasul Tihuta

Patruzeci de oameni care voiau sa ajunga la munca in Germania au trait clipe de groaza azi noapte. Autocarul in care erau a luat foc, in Pasul Tihuta. Se pare ca focul a izbucnit de la un furtun defect.

Din fericire toti au reusit sa iasa afara la timp. Dar flacarile le-au distrus actele sau bagajele, asa ca sunt nevoiti sa se intoarca acasa.

In autocar erau 40 de suceveni care ar fi trebuit sa ajunga la munca in Germania. N-au apucat sa ajunga decat pana in pasul Tihuta ca soferul a simtit miros de fum. A mai reusit doar sa traga pe dreapta si sa deschida usile ca intreaga cabina a fost cuprinsa de flacari. In imbulzeala creata, multi dintre pasageri au lasat totul in urma lor.


Pompierii s-au chinuit aproape o ora pana au reusit sa stinga incendiul, dar nu au mai putut salva nimic din autocar. Circulatia in Pasul Tihuta a fost blocata circa doua ore pe ambele sensuri de mers.

VIDEO! Mansarda mistuita de flacari la Baia Mare. Patru oameni, la un pas sa arda de vii... O adolescenta si-a aruncat pruncul in Somesul Mare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x