Antena Căutare

VIDEO! Un medic din Sudan rezident in Dolj, al doilea Raed Arafat

Un medic originar din Sudan este considerat un al doilea Raed Arafat de oamenii dintr-o comuna din Dolj.

Doctorul negru, asa cum i se spune, a pus pe picioare un centru de asistenta medicala permanenta si viseaza sa transforme clinica intr-o unitate regionala pentru tratarea urgentelor. A gasit un dispensar care nu avea nici macar curent electric si a cladit, cu ajutorul comunitatii, un centru medical.

Oamenii l-au primit la inceput cu retinere, dar acum vin si din satele indepartate si se lasa pe mana lui. 3000 de oameni sunt inscrisi pe listele celor sase medici de familie de la centrul din Bulzesti. Unii vin de la zeci de kilometri.

Desi familia il cheama acasa, in Sudan, doctorul nu isi va lasa pacientii. Viseaza sa deschida la Bulzesti un centru zonal pentru primirea urgentelor.




Foto: click.ro

Ninsorile au perturbat traficul rutier si au lasat mai multe localitati fara curent electric... Vaslui: Un fost sef de la Finante, condamnat la un an de inchisoare cu suspendare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x