Antena Căutare

Video viral. Un român plecat la muncă în străinătate îşi prinde soţia cu amantul în pat. Ce a urmat întrece orice imaginaţie: "Aşa se face, zi-mi, aşa se face?"

Un bărbat plecat în străinătate pentru a lucra şi a-şi întreţine familia rămasă în ţară a avut parte de un şoc când s-a întors pe nepregătite în România. 

Un bărbat plecat în străinătate pentru a lucra şi a-şi întreţine familia rămasă în ţară a avut parte de un şoc când s-a întors pe nepregătite în România.

Filmuleţul de mai jos a devenit viral în Romania după ce bărbatul înşelat l-a urcat pe Facebook. Când a ajuns acasă, în dormitorul lui se afla soţia, în ipostaze intime cu… amantul acesteia, Corneluş.

Şocat de ceea ce vede, a scos telefonul şi a început să filmeze tot momentul, cerându-i explicaţii soţiei sale, care nu recunoştea absolut nimic.

“Aşa se face, zi-mi, aşa se face? Ştiai că vin? Deci, casă făcută de mine, tot făcut de mine… Ştiai că sunt acasă, că am ajuns în ţară?”, o întreabă întruna bărbatul.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

PENSIE INTERNAȚIONALĂ 2018. Cum iei pensia dacă ai lucrat în străinătate. Calcule și condiții... Alertă în România! Fenomenele extreme vin cu boli grave și secetă! Ce au anunțat specialiștii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x