Antena Căutare

Virusul gripei porcine, depistat la un copil de patru ani din Calarasi

Cazurile de imbolnavire cu virusul gripei A/H1N1 continua sa apara in Romania. Un copil in varsta de patru ani din municipiul Calarasi a fost diagnosticat cu gripa porcina, fiind izolat la domiciliu, sub tratament.



"A fost consultat de medicul de familie pe 20 ianuarie, iar acesta a emis diagnosticul clinic de gripa noua si a prelevat probe care au fost trimise la Institutul Cantacuzino. Copilul a fost izolat la domiciliu, nu a necesitat internare, iar starea generala a acestuia este buna. Acesta este al doilea caz confirmat de gripa A/H1N1 in judet in acest sezon", a declarat Camelia Truica, medic primar epidemiolog al DSP Calarasi.

De la inceputul acestui an, la noi in tara au fost inregistrate mai multe cazuri de imbolnavire cu virusul A/H1N1. Trei dintre pacientii diagnosticati cu gripa noua au murit la spital.

Foto: Intactimages

Maramures: Incendiu la o casa de copii... Carduri cu cip de memorie la calatoriile rutiere pentru pensionarii si veteranii de razboi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x