Antena Căutare

Vreau să ajut! La opt ani, o fetiţă speră să nu mai obosească la fiecare pas, să nu mai aibă probleme de respiraţie şi speră să se poata juca!

O cheamă Irina şi inima ei este bolnavă. După mai multe controale medicale, a aflat că are o malformaţie cardiacă. A aşteptat aproape un an operaţia salvatoare, bazându-se pe promisiunile făcute de medici dintr-un mare spital de copii.

O cheamă Irina şi inima ei este bolnavă. După mai multe controale medicale, a aflat că are o malformaţie cardiacă.

A aşteptat aproape un an operaţia salvatoare, bazându-se pe promisiunile făcute de medici dintr-un mare spital de copii.

După un an, când speranţa se stinsese, Irina a primit o veste neaşteptată: intervenţia chirurgicală poate fi realizată. Vestea, însă, a venit dintr-o clinică privată din capitală.

Asta înseamnă vindecare, dar şi că fetiţa are nevoie de sprijinul nostru. Puteţi dona doi euro prin SMS la numarul 8848.

Prin această donaţie, alimentaţi fondul de solidaritate al Campaniei "Vreau să ajut" din care vom putea acoperi nevoile medicale ale Irinei dar şi pe ale altor copii.

Citește mai mult pe Observator.tv!

Tradiții și obiceiuri de Paște. Ce trebuie să faci în Noaptea de Înviere, dacă vrei să-ți meargă bine tot anul... Drumuri mai scumpe în vacanța de Paște. Benzina standard s-a scumpit, în ultimele două săptămâni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x