Antena Căutare

Vreme de stat în casă și de făcut orice, căci afară va ploua și va bate vântul! Primăvară, când vii?

Vremea va continua să se răcească ușor, astfel încât regimul termic va fi caracterizat de valori mai scăzute decât cele normale pentru ultima decadă a lunii martie.

Vremea va continua să se răcească ușor, astfel încât regimul termic va fi caracterizat de valori mai scăzute decât cele normale pentru ultima decadă a lunii martie.

Ziua, cerul va fi înnorat și în cea mai mare parte a țării vor fi ploi pe arii restrânse, pe arii restrânse moderate cantitativ. În nordul și centrul României precipitațiile for fi mixte, la multe vor fi mai ales ninsori, iar în restul teritoriului va ploua.

Noaptea, cantitatea de precipitații va scădea și se va restrânge către sud și est, în timp ce în regiunile intracarpatice, spre sfârșitul intervalului, local se va produce brumă.

Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare în majoritatea zonelor, viteze mai mari urând a se înregistra pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 4 și 14 grade, cu cele mai ridicate valori în sudul Olteniei, iar cele minime vor fi cuprinse între -4 și 5 grade, mai arată sursa citată.

Mii de oameni au ieşit în stradă în toată ţara la Marşul pentru viaţă. Au militat cu toţii împotriva avortului... Marșul pentru Viață, criticat dur: „Babele alea de militează anti-avort îmi plac cel mai mult. Știu ele cel mai bine. Câ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x