Antena Căutare

Vreme deosebit de rece! Ce ne aşteaptă de mâine

Vremea devine din ce în ce mai rece, iar pe români îi aşteaptă zile grele. În ţară se anunţă intensificări ale vântului, ninsori, ceaţă, polei şi temperaturi la limita îngheţului.

Vremea devine din ce în ce mai rece, iar pe români îi aşteaptă zile grele. În ţară se anunţă intensificări ale vântului, ninsori, ceaţă, polei şi temperaturi la limita îngheţului.

Astăzi vom avea parte de o vreme deosebit de rece pentru ultima decadă a lunii noiembrie în regiunile extracarpatice, unde maximele vor fi chiar şi cu 8... 9 grade mai mici decât mediile multianuale. Meteorologii anunţă aşadar după-amiază de la doar -4 grade în jumătatea nordică a Moldovei până la cel mult 6 grade în Dealurile de vest. În est şi în sud cerul rămâne mai mult noros aşa cum va fi, cel puţin în prima parte a zilei şi în zonele joase din celelalte regiuni, însă doar trecător şi izolat vor fi ninsori slabe sau burniţă. Local, în vest şi în nord-vest şi pe arii restrânse în celelalte zone va fi ceaţă, mai ales la începutul zilei. Vântul mai are ceva intensificări doar pe litoral.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI

Miercuri avem de suportat încă o zi vremea deosebit de rece pentru această dată, cu maxime care abia trec de pragul de îngheţ. Cerul rămâne mai mult noros, iar dimineaţă vizibilitatea e destul de scăzută.

PROGNOZA METEO JOI

Vremea nu se schimbă semnificativ. Rămâne rece, chiar deosebit de rece în regiunile extracarpatice, adică maximele vor fi în general între minus 4 grade, izolat tot în Molova va fi cel mai frig şi cel mult 6 grade în vestul Transilvaniei, poate şi în dealurile de vest. Norii acoperă temporar cerul şi izolat vor fi precipitaţii slabe, mai ales fulguieli, în Subcarpaţii Moldovei şi Munteniei, dar şi în Oltenia. Noaptea, izolat, în Banat cresc şansele de precipitaţii mixte şi sunt condiţii de formare a poleiului, iar dimineaţa pe arii restrânse va fi ceaţă.

Spre finalul săptămânii sunt așteptate precipitații sub forme de lapoviță și ninsoare, ce vor cădea îndeosebi în zonele depresionare și la munte.

Emoție și fericire maximă! Alex, băiatul vândut pe 100 de milioane de lei vechi, și-a cunoscut tatăl! Pentru PRIMA DATĂ... Veşti NOI de la meteorologi! Iată cum o să fie vremea până în luna februarie! Temperaturile pentru fiecare zonă a ţării...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x