Antena Căutare

VREMEA 24 ianuarie. Aerul polar care traversează România ne afectează. Numai temperaturi cu minus

Meteorologii au facut estimari despre prognoza meteo din perioada urmatoare, iar vestile sunt îngrijorătoare. După apariția gerului din ultimele zile din cauza aerului polar care traverseaza Romania, va urma o creștere a temperaturilor. Mâine, 24 ianuarie, vremea se menține rece, cu temperaturi negative.

Meteorologii au făcut estimări despre prognoza meteo din perioada următoare, iar veștile sunt îngrijorătoare. După apariția gerului din ultimele zile din cauza aerului polar care traversează România, va urma o creștere a temperaturilor. Mâine, 24 ianuarie, vremea se menține rece, cu temperaturi negative.

După o ușoară scădere a valorilor termice diurne, vremea se va încălzi semnificativ, iar cele mai ridicate medii se vor atinge în jurul datei de 2 februarie, când vor fi 10...11 grade.

VREMEA 24 ianuarie. De la meteorologi nu avem cele mai bune vești . Temperatura maximă va fi negativă și este prima zi a acestei ierni în care maxima în București este negativă. Temperaturile vor fi cuprinse între -8 grade Celsius și -1. Parțial, cerul va fi înnorat.

Gerul se menține în toate regiunile țării, iar vântul va sufla moderat.

Dosar penal pentru jandarmul care a lovit protestatari la manifestație! Sunteți de acord cu această măsură?... La presiunea marilor actori şi confruntaţi cu imaginile haosului de la ghişeele ANAF, guvernanţii retrag deocamdată decl...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x