Antena Căutare

Vremea se raceste de duminica. Vezi prognoza!

Astazi, vremea este fara cusur pentru cei care visau la o zi insorita, fara vant si fara nori. Mai mult, temperaturile anuntate de meteorologi ne amintesc mai degraba de inceputul lunii mai, cu valori la amiaza de la 13 la 21 de grade Celsius.

In tara, vremea se va mentine calda. Cerul va fi variabil, cu innorari in nord-vestul si nordul tarii, unde seara si noaptea local va ploua. In nordul Carpatilor Orientali trecator vor fi precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare.

VEZI prognoza meteo pentru urmatoarele 10 zile!

Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari in zona montana inalta. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 12 si 20 de grade, iar cele minime intre 0 si 8 grade.

Incepem weekendul cu vreme calda si cu soare activ in cea mai mare parte a tarii, dar sunt si zone in care ploua, cum sunt regiunile nordice, vestice si centrale pentru ca dupa caderea serii sa isi faca intrarea si ceva lapovite, ba chiar si ninsori in nordul Moldovei si la munte. Maximele insa nu lasa de dorit, asa ca sambata vom avea parte de valori de la 10 la 22 de grade.

Nici bucurestenii nu se pot plange maine. Cerul abia daca numara cativa nori, vantul nu se agita, iar maxima atinge 20-21 de grade.

De duminica, insa, cerul se intuneca si se raceste si cu 10 grade fata de sambata.

In jumatatea nordica a Moldovei si la munte revin lapovitele si ninsorile, iar ploile nu rateaza nicio regiune a tarii. In plus vantul va sufla intens in sud, sud-est si la munte, iar maximele urmeaza sa fie intre un grad-doua in nordul Moldovei pana la cel mult 16-17 grade sud si sud-vest.

Nici bucurestenii nu mai au parte de prea mult soare, ba mai mult, se asteapta ploi peste zi si cel mult 14-15 grade.

Sursa: Jurnalul National

Bacau: Copil inecat intr-o cada, in curtea casei... Marius Petcu, cel mai bogat lider sindical. Vezi declaratia de avere!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x