Antena Căutare

VIDEO. „Televizorul, cât e televizorul???” Zeci de oameni s-au călcat în picioare într-un supermarket din Bacău

S-a întâmplat şi la Bacău, la deschiderea unui nou supermarket Kaufland din oraş. Zeci de oameni au luat cu asalt magazinul ca să prindă reducerile. S-au călcat în picioare şi s-au înjurat ca la uşa cortului, pentru nişte televizoare ultramoderne, al căror preţ a fost redus la jumătate.

VIDEO. „Televizorul, cât e televizorul???” Zeci de oameni s-au călcat în picioare într-un supermarket din Bacău
kaufland, bacau

Apetitul românilor pentru promotii duce la scene incredibile. S-a întâmplat şi la Bacău, la deschiderea unui nou supermarket Kaufland din oraş. Zeci de oameni au luat cu asalt magazinul ca să prindă reducerile. S-au călcat în picioare şi s-au înjurat ca la uşa cortului, pentru nişte televizoare ultramoderne, al căror preţ a fost redus la jumătate.

Deschiderea unui magazin Kaufland în Bacău a creat isterie.Oamenii aşteptau de ceva vreme pe la uşi, dar cursa contracronometru a început în momentul în care magazinul Kaufland s-a deschis. Ţinta: cele 20 de televizoare la reducere. Prea puţine pentru doritori. Care ajung să se încaiere.

„Exact panaramă eşti! Asta-i tare! Deci asta-i tare!”, se aude în înregistrare.

Luptele continuă apoi printre rafturi. Deși ieșise învingător, un bărbat cedează, până la urmă, televizorul unei femei.

„Băi! Băgaţi-vă! Băgaţi-vă pe ei să nu se omoare!”

Alt colţ al magazinului, altă bătălie. Tot între o femeie şi un bărbat, de data aceasta mult mai agresiv. Spiritele s-au calmat imediat ce angajaţii magazinului Kaufland au anunţat că stocul produselor la promoţie s-a epuizat.

”Cu cât ești mai sărac, cu atât ai șanse să trăiești într-o zonă poluată!” Raportul european asupra mediului e îngrijoră... România, lovită de un cutremur puternic?! Profeția înspăimântătoare lansată de Maria Ghiorghiu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x