Antena Căutare

Adrian Mutu s-a inteles cu Ajaccio!

Adrian Mutu s-a inteles cu Ajaccio si va debuta pe 1 septembrie in campionatul francez. Corsicanii i-au oferit 800.000 de euro pe an. Anuntul transferului a fost facut de Brilian pe contul de Twitter. "Ajaccio, ajung! Luni sunt in Corsica", a scris atacantul roman.

Adrian Mutu a postat pe contul de Twitter un desen reprezentand un cap de maur cu o basma legata pe frunte. A fost primul semn ca este aproape de finalizarea tratativelor, iar anuntul transferului a venit rapid. "Ajaccio, ajung! Luni sunt in Corsica", a scris Briliantul.

Francezii nu au tinut cont de sfatul lui Mitica Dragomir, care crede ca Mutu este cam neserios.

Adrian Mutu va face vizita medicala marti, iar debutul s-ar putea produce weekend-ul viitor. Ajaccio are meci acasa cu Evian Thonon Gaillard pe 1 septembrie. Pana acum, corsicanii sunt neinvinsi in campionat: au un egal si o remiza.

foto: Intact Images

Dorin Goian a plecat de la Glasgow Rangers! Va juca in Serie B... FC Vaslui are un meci teribil cu Inter Milano. Dinamo vs Metalist Harkov. Vezi programul complet al meciurilor din play-...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x