Antena Căutare

ALERTĂ LA FCSB! Gigi Becali a dat afară încă un jucător folosit titular cu Dinamo: ”Nu mai joacă niciodată la noi!”

Gigi Becali nu a uitat evoluția slabă a unor titulari din meciul cu Dinamo și a început să taie în carne vie. Dacă zilele lui Andrei Vlad în poartă sunt numărate după venirea lui Cristi Bălgrădean, un alt titular din derby a avut mult mai mult de suferit. Folosit pe bandă dreaptă a apărării în locul lui Benzar, Gabi Enache a fost din nou un dezastru, iar ieri a plătit scump.

Fundaşul dreapta adus de la Astra în 2016 l-a enervat atât de tare pe Gigi Becali încât nu a mai făcut deplasarea la Roma. În aceste condiții, Nicolae Dică a rămas cu un singur fundaş dreapta de meserie în lot pentru meciul cu Lazio din Europa League: Romario Benzar. Gabi Enache a fost criticat dur de Gigi Becali după derby-ul cu Dinamo, iar apărătorul nici măcar nu a mai făcut deplasarea la Roma.

”Eu nu-l mai ţin în lot pe Enache. Nu poate să dea gol cu latul din 5 metri. Rămâne la echipă, îi plătesc salariul, dar nu mai joacă niciodată la noi”, a tunat Becali duminică.

Ce urmează pentru jucător ? Mai mult ca sigur, Gabriel Enache va urma calea altor jucători excluși de la FCSB în ultimii ani și se va pregăti cu echipa a doua a clubului, ce activează în Liga 3.

Cel mai slab jucător al vicecampioanei în ultimul an, fundaşul dreapta a fost trecut pe banca de rezerve odată cu aducerea lui Romario Benzar, om de naţională.

Enache a intrat pe lista neagră a lui Becali încă din 2017. După un meci cu Viitorul, pierdut de FCSB cu 0-1, Becali îi promitea lui Enache cu nu va mai prinde echipa. Între timp, plecarea lui Pleașcă și accidentările lui Benzar l-au salvat pe jucătorul de 27 de ani.

M-am enervat atât de mult că i-am trimis mesaj lui Mihai Stoica. Atât de tare m-am enervat pe ăla, pe Enache...numai mingi lungi, n-a urcat nici măcar o dată. El e supărat, Enache, că de ce a venit Benzar. <Ce, mă bagaţi pe mine acum când nu îl bagaţi pe Benzar?>. Cam aşa ceva a zis. Pai lasă că o să stai tu la echipa a 2-a, la Liga a 3-a, şi o să vină Pleaşcă rezerva lui Benzar.”, spunea Becali în septembrie 2017.

Pentru FCSB urmează un meci extrem de important, joi, de la ora 20:00, cu Lazio Roma, în returul 16-imilor Europa League. În tur, bucureștenii s-au impus cu 1-0 pe Arena Națională.

BREAKING NEWS! Condamnări-ȘOC în lumea fotbalului românesc. Frații Becali se întorc la închisoare... Se împlinesc 5 ani de la memorabilul Steaua - Ajax 2-0, din Europa League! Câte s-au schimbat într-o jumătate de deceniu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x