Antena Căutare

Alexa regreta eliminarea cu Legia

Eliminat inca din minutul 25 in meciul cu polonezii de la Legia (1-3), Dan Alexa si-a cerut scuze in vestiar colegilor, dar si antrenorilor si fanilor din Giulesti.

- Dan, esti urmarit de ghinion sau a fost vorba despre o greseala a ta?

- Imi pare foarte rau, e infrangerea mea. Totul s-a terminat cand am luat eu al doilea galben. Nu are rost sa cautam alti vinovati, eu sunt principalul vinovat. Nu am nici o scuza pentru ce am facut!

- Ce s-a intamplat?

- Nu stiu... Tensiunea, presiunea, dar mai ales dorinta de a invinge au contat enorm. Sunt prea trist ca sa spun mai multe... E un moment foarte greu pentru mine, mai ales ca-mi doream foarte mult sa batem Legia si sa mai speram la calificare.

- Coechipierii tai spun ca nu din cauza ta s-a ratat calificarea. Crezi ca nu sunt sinceri?

- Nu stiu ce sa mai zic. Eu mi-am cerut scuze colegilor, antrenorilor in vestiar. Imi cer scuze si in fata fanilor giulesteni. E o situatie delicata pentru mine, sincer va spun ca mi-e greu sa ma gandesc la ce urmeaza.

- E cel mai greu moment al carierei pentru tine?

- Nu stiu daca e cel mai greu, sigur e unul extrem de dificil! Chiar daca am mai trecut prin momente ciudate in cariera mea, acum ma simt cu adevarat vinovat.

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Timisoara castiga duelul alb-violet cu FC Arges. Vezi toate rezultatele din liga secunda!... Drogba vrea inca doi ani pe Stamford Bridge. Oficialii lui Chelsea vor doar unul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x