Antena Căutare

Alexandru Ionita e pe faras la Koln

Daca ar fi dupa antrenorul Stale Solbakken, l-ar vinde pe ex-giulesteanul Ionita si maine. Desi are probleme in atac, el nu l-a convocat deloc in acest sezon.

La ultimul amical, special organizat pentru a li se acorda si rezervelor posibilitatea de a juca, norvegianul l-a utilizat pe Ionita abia in repriza secunda.

Chestionat de ce l-a folosit atat de putin, tehnicianul Kolnului le-a raspuns taios jurnalistilor: "Daca ati vazut repriza secunda, atunci stiti de ce n-a jucat si in prima".

Doar directorul sportiv al clubului, Volker Finke, mai crede in calitatile atacantului roman si vorbeste mai degraba despre un imprumut. "Alex e intr-un impas. Are nevoie de un alt mediu pentru a se elibera. E un jucator de calitate", a comentat Finke, care e in tratative pentru Ionita cu doua cluburi de liga a doua din Italia.

Koln a vrut sa-l imprumute deja in vara, dar chiar inainte de finalul sezonului, Ionita s-a accidentat la un antrenament si a trebuit sa fie operat.

8 aparitii (0 goluri) are Ionita in tricoul lui FC Koln. Toate dateaza din sezonul 2010-2011

1,5 milioane de euro a dat Koln in vara lui 2010 pentru a-l lua pe Ionita de la Rapid

750.000 de euro e cota actuala a atacantului roman pe site-ul "transfermarkt.de"

Sursa: gsp

Foto: Intact Images

Daniela Crudu l-a scos din forma pe Mihai Costea... Mutare soc in liga 1: Dinamo si Vaslui se bat pe Florin Costea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x