Antena Căutare

Andreazzoli a fost demis de la Genoa

Clubul Genoa, la care este legitimat Ionuţ Radu, a anunţat, marţi, pe site-ul oficial, că Aurelio Andreazzoli nu mai este antrenorul echipei din Serie A.

“Genoa anunţă că l-a eliberat din funcţie pe antrenorul Aurelio Andreazzoli. În orele următoare va fi anunţată componenţa stafului tehnic”, se arată pe site-ul clubului italian.

Andreazzoli se afla la conducerea echipei Genoa din luna iunie.

Potrivit presei italiene, noul antrenor va fi Thiago Motta. Motta, în vârstă de 37 de ani, s-a retras din activitate în 2018 şi a antrenat echipa U-19 a clubului Paris Saint-Germain.

După opt etape, Genoa ocupă locul 19, penultimul, în clasamentul Serie A, cu doar cinci puncte, cu unul mai mult decât ultima clasată, Sampdoria.

Sursa : news.ro

Trafic ilegal de organe pentru un fotbalist cunoscut! "I-am cumpărat ilegal un ficat și am spus că vine de la văru... Becali a făcut anunțul! Biserica din baza sportivă a FCSB va fi gata în două luni. „Cu rugăciunea o să batem noi toate m...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x