Antena Căutare

Anghel Iordănescu, suspect de coronavirus! Fiul lui, dezvăluiri: „S-a simţit rău acum vreo 2-3 zile. Mama a fost plecată de acasă”

Fostul selecţioner Anghel Iordănescu este suspectat de Covid-19, el simţindu-se rău în urmă cu câteva zile. Anghel Iordănescu a făcut testul pentru coronavirus şi alte investigaţii şi aşteaptă rezutatele, a declarat fiul său, Edward Iordănescu.

Anghel Iordănescu, suspect de coronavirus! Fiul lui, dezvăluiri: „S-a simţit rău acum vreo 2-3 zile. Mama a fost plecată de acasă”
Anghel Iordănescu | profimediaimages.ro

Până la aflarea rezultatului, fostul selecţioner este în izolare.

„Din fericire, nu pot să confirm vestea asta. S-a simţit rău acum vreo 2-3 zile. Are gust, are miros, nu sunt semne clare, dar s-a simţit rău, în sensul că l-a durut capul destul de tare şi noaptea a făcut şi un pic de temperatură. A decis să meargă şi să-şi facă toate analizele. Aşteptăm răspunsul la toate analizele, este sub observaţie, sub control, i-a luat sânge, i-a făcut şi testul.

Întâmplarea face că de atunci se simte mult mai bine, nu s-a agravat. El şi sora s-au izolat. Mama a fost plecată ceva timp de acasă, a plecat cu fratele meu mai mic, au fost într-un concediu. Tata a rămas în Bucureşti, urma să plece împreună, dar am preferat toţi să avem grijă, să fim precauţi, iar ei stau separat faţă de noi restul”, a explicat Edward Iordănescu la digisport.ro.

Când se va termina, de fapt, pandemia de coronavirus! Un cercetător contrazice OMS! „Nu va fi deloc ca în cazul gripei spaniole, ce a omorât 50.000.000 de oameni, în doi ani”

El a menţionat că iniţial tatăl său nu s-a gândit la varianta coronavirusului: „Ideea este că în primă fază nu s-a gândit la asta. Ulterior s-a gândit să elimine scenariul ăsta şi a făcut testul. Iniţial se gândise la alte lucruri, că poate a răcit. Sper să fie totul ok şi să nu fie probleme".

A murit fostul atacant Emil Jula, la 40 de ani. Ce i-ar fi provocat decesul... Uau! Simona Halep, transformare radicală! Ce schimbare de look și-a făcut! Părul ei arată complet diferit - FOTO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x