Antena Căutare

Antrenorul echipei Leganes anunţă că LaLiga se va relua la 20 iunie

Antrenorul echipei Leganes, mexicanul Javier Aguirre, a declarat că LaLiga se va relua la 20 iunie şi se va încheia înainte de finalul lunii august.

"Avem acum o dată pentru reînceperea campionatului Spaniei, va fi la 20 iunie şi se va încheia la 26 iulie. Vom juca 11 etape sâmbăta, duminica, miercurea şi joia. LaLiga m-a informat oficial şi sunt foarte fericit că programul de antrenament este acum planificat", a declarat antrenorul pentru site-ul mexican Marca Claro.

Luni, Liga Spaniolă de Fotbal a anunţat că echipele din primele două ligi îşi pot relua antrenamentele individuale din această săptămână.

Liga a precizat că toate cluburile vor urma un protocol pentru revenirea la antrenamente, convenit cu autorităţile sanitare pentru a se garanta siguranţa jucătorilor şi a personalului.

Preşedintele ligii, Javier Tebas, a precizat că speră într-o reluare a meciurilor în luna iunie, pentru ca sezonul 2019/2020 să fie dus la bun sfârşit.

Sursa : news.ro

Un angajat al clubului Fenerbahçe a fost contaminat cu noul coronavirus... Preşedintele UEFA salută reluarea campionatului Germaniei: Este un exemplu pentru lumea fotbalului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x