Antena Căutare

Anunț trist pentru fanii fotbalului spectacol! ”Magicianul” Sânmărtean se retrage din activitate: ”Mi-e dor de fotbal, dar perioada mea s-a sfârșit!”

Lucian Sânmărtean, unul dintre cei mai tehnici fotbaliști români din ultimele decenii, a făcut un anunțat trist pentru fanii fotbalului spectacol din România și nu numai. Ajuns la 37 de ani, fostul fotbalist al Stelei și al echipei naționale a luat o decizie radicală.

Rămas fără echipă după plecarea de la Al Taawon, ”Magicianul” Lucian Sânmărtean a declarat că perioada sa ca jucator s-a încheiat. Acesta recunoaște că a fost contactat de echipe din Liga 1, cărora le-a spus că nu mai vrea să riște.

”M-a sunat Adi, am avut o discuție bărbătească cu el, i-am explicat că sunt într-o perioadă de reacomodare cu fotbalul, pentru că eu patru luni de zile nu am făcut nimic. El avea nevoie de mine apt, să pot juca acum, i-am explicat că nu sunt în formă.

Nu risc să ajung la echipă și să mă fac de râs. El a înțeles și rămânem în continuare prieteni. Cam asta a fost. A contat însă și faptul că eu am jucat la Steaua și am decis să nu risc să nu mă acomodez și după să fiu criticat de toată lumea.

Mi-e dor de fotbal, mi-e dor de tot ceea ce înseamnă să fii fotbalist, dar perioada mea a luat sfârșit. Pentru mine începe altă perioadă, sper la fel de bună”, a declarat Lucian Sânmărtean, la Digi Sport.

De-a lungul carierei, Sânmărtean a jucat la Gloria Bistriţa, Panathinaikos, Utrecht, FC Vaslui, Steaua, Al-Ittihad, Pandurii şi Al-Taawon. A câştigat două trofee în Grecia, campionatul şi Cupa cu Panathinaikos şi un titlu în România, cu Steaua.

La naţională a strâns doar 21 de prezenţe. De la echipa naţională, Sânmărtean s-a retras înaintea partidei amicale cu Chile din acest an.

Nicolae Stanciu, din nou în atenția englezilor: ”Dorit de Chelsea, românul are potențialul lui Gică Hagi, Dorinel Muntea... Dennis Man, pe urmele lui Claudiu Keșeru ? Diamantul lui Gigi Becali, dorit de o echipă cu tradiție în transferurile de ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x