Antena Căutare

Arsenal - Newcastle 2-1 / Victorie in extremis pentru tunari

Arsenal a reusit sa se impuna cu 2-1 pe teren propriu in fata lui Newcaslte la ultima faza de joc, dupa ce dominase mare parte a meciului.

Meciul cu Newcastle a inceput cum nu se poate mai prost pentru Arsenal. Cotofenele au deschis scorul prin Ben Arfa, cel care a reusit doua driblinguri incredibile in stanga careului londonez, amintindu-si, probabil, ca la finalul deceniului trecut era cotat printre cei mai promitatori jucatori din lume.

Tunarii au revenit repede prin capitanul van Persie, batavul marcand pentru a XXVI-a oara in Premiere League in acest sezon.

Arsenal a dominat atat in prima, cat si in a doua repriza, dar imprecizia lui Walcott, Gervinho, van Persie si Rosicky sau interventiile lui Krul au pastrat egalitatea.

Totusi, la ultima faza a meciului, fundasul belgian Vermaelen a reusit golul victoriei, cu care Arsenal ajunge la un singur in singur punct in spatele lui Tottenham, cei de pe White Hart Lane ocupand ultima treapta a podiumului.

Foto: EPA

Simona Halep a fost eliminata de la Indian Wells... Victor Piturca: "Florin Costea nu va juca la Steaua ca la Craiova"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x