Antena Căutare

Șase jucători ai lui Lucescu au fugit de la echipă! "Nu mai vrem să ne întoarcem, niciodată, în țara în care de doboară avioane plic cu copii!"

Conform postului francez "Canal +", șase jucători ai lui Șahtior Donețk au fugit de la echipă, decizând să rămână în Hexagon, după "amicalul" cu Lyon. De asemenea, Sebastian Blanco, fotbalistul lui Metalist Harkov, a anunțat că nu se mai întoarce în Ucraina

Conform postului francez "Canal +", șase jucători ai lui Șahtior Donețk au fugit de la echipă, decizând să rămână în Hexagon, după "amicalul" cu Lyon. De asemenea, Sebastian Blanco, fotbalistul lui Meetalist Harkov, a anunțat că nu se mai întoarce în Ucraina

Șase jucători ai lui Mircea Lucescu de la Șahtior Donețk - Fred, Alex Teixeira, Douglas Costa, Dentinho (brazilieni), Facundo Ferreyra (argentinian), precum și un fotbalist al cărui nume nu a fost precizat, au decis să rămână în Franța, după "amicalul" cu Lyon, pierdut cu 4-1. "Nu este o situație normală, nu ne putem întoarce într-o țară în care sunt doborâte avioane pline cu copii", a fost mesajul lor.

Deși duminică seară, după meci, siteul oficial al grupării Șahtior nu a precizat nimic, cei șase nu s-au îmbarcat în avionul de întoarcere.

În același timp, Sebastian Blanco, fotbalist al lui Metalist Harkov, a anunțat, de asemenea, că nu mai vrea să audă de Ucraina. "Decizia mea este de a rămâne la Buenos Aires. Nu sunt situații normale. Am ajuns să jucăm meciurile în orașe unde este război".

Partida ce inaugurează noua ediție a campionatului urcainean, dintre Metalurg Donețk și Dnipro, din 25 iulie, a fost mutată, deja, la Liov, din motive lesne de înțeles.

Au câştigat Campionatul Mondial, dar n-a fost suficient! Un fotbalist german s-a SINUCIS... VESTE EXTRAORDINARĂ! Ce spun medicii despre starea lui Schumacher...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x