Antena Căutare

Astra Giurgiu - FC Vaslui, in direct la Antena1, vineri de la 20.30. Urmariti si liveVIDEO pe a1.ro!

Infruntare de foc intre ocupantele locurilor trei si patru din clasamentul Ligii I in direct la Antena 1! Poate Astra Giurgiu sa o scoata din lupta pentru titlu pe campioana FC Vaslui?

Multescu a dus Astra pe primul loc

Astra Giurgiu are elan pentru confruntarea din etapa a unsprezecea a Ligii I. Perioada buna din ultimul timp le da aripi elevilor lui Multescu care in ultimele cinci meciuri au inregistrat doar o infrangere, cu Ceahlaul Piatra Neamt. Ocupanta a locul trei, cu 20 de puncte, Astra a invins pana acum echipe ca Dinamo, Universitatea Cluj, Gaz Metan Medias sau CSMS Iasi. Mai mult, a fost si lider al clasamentului pentru cateva ore dupa primul meci pe stadionul de la Giurgiu.

Vaslui, invinsa de FC Brasov

Campioana de anul trecut, FC Vaslui nu a avut un start de sezon foarte bun. Cu toate acestea se mentine aproape de podium, pe locul patru, cu 18 puncte. Cea mai dureroasa infrangere din acest sezon a fost cea cu Brasovul, cand Porumboiu l-a si demis pe tehnicianul Marius Sumudica. De asemnea trupa moldoveana a fost eliminata si din Cupa Romaniei de FC Botosani cu 0-1. Dar echipa si-a revenit odata cu aducerea lui Viorel Hizo, si a invins-o clar pe Concordia Chiajna cu 3-0.

Astra a reusit o victorie (1-0) si doua egaluri (1-1 , 0-0) in ultimele trei meciuri cu FC Vaslui disputate acasa. Totusi, Vasluiul are o cota mai buna la casele de pariuri, 2.49, Astra 3,05, iar un egal intre vecinele de clasament are cota 3.34.

Martinovici, expulzat de la Steaua? Sarbul a fost trimis sa se antreneze cu juniorii ... O blonda nu se intelege cu transmisia automata a masinii - Vezi ce se intampla in parcare!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x