Antena Căutare

Băieţelul lui Messi, pasionat de muzicăl! Micuţul cântă şi dansează pe o piesă pentru copii. Imaginile sunt adorabile!

Micuţul pare că şi-a ales deja meseria şi nu îi calcă deloc pe urme celebrului său tată! Pasionat de muzică, acesta cântă şi dansează pe o piesă pentru copii, spre deliciul părinţilor!

Ce talentat este băieţelul lui Messi! Micuţul pare că şi-a ales deja meseria şi nu îi calcă deloc pe urme celebrului său tată! Pasionat de muzică, acesta cântă şi dansează pe o piesă pentru copii, spre deliciul părinţilor.

Lionel Messi a devenit, miercuri seară, al doilea fotbalist care marchează 100 de goluri în cupele europene, după Cristiano Ronaldo, care a înscris de 113 ori, informează uefa.com. Messi a marcat golul cu numărul 100 în partida pe care formaţia sa, FC Barcelona, a câştigat-o, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (1-0), în faţa formaţiei Olympiakos Pireu, în etapa a treia a Grupei C a Ligii Campionilor. Argentinianul a marcat golul de 2-0.

Fotbalistul echipei catalane a marcat primul gol în 2005, într-un meci cu Panathinaikos Atena, iar al 50-lea în 7 martie 2012, cu Bayern Leverkusen, în optimile Ligii Campionilor. În această ultimă partidă, câştigată de Barcelona cu 7-1, Messi a avut cinci reuşite.

Harlem Gnohere a fost votat ”Jucătorul Săptămânii” în Europa League! Jucătorul de la FCSB și-a distrus rivalii în acest ... Moment memorabil la conferința de presă susținută de Gică Hagi! Un puști l-a invitat pe "Rege" la ziua lui de ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x