Antena Căutare

Barcelona invinge pe Betis cu 4-2 si revine la 5 puncte de Real

Aflati, inaintea meciului, la 8 puncte de rivalii de la Real Madrid, Barcelona s-a chinuit pe teren propriu cu Betis, reusind sa-i invinga pe andaluzi abia in ultimul sfert de ora.

Presiunea poate transforma chiar si cea mai buna echipa din lume intr-una ce trebuie sa transpire considerabil chiar in fata unor echipe ce isi propun mai mult decat sa se apere pe doua linii atunci cand vin pe Nou Camp.

Barcelona a vut nevoie de o eliminare a unui adversar pentru a o invinge pe Betis, intr-un meci pe care l-a avut la indemana

Xavi a deschis scorul in minutul 10, pentru ca Messi sa-l imite 120 de secunde mai tarziu. Martin a redus din handicap cand trecuse o ora de joc, dar toata lumea credea ca e un foc de paie.

Insa acesta s-a transformat intr-unul de tabara cand Cruz a egalat la 7 minute de la reluare. Cum Messi nu poate fi oprit decat prin fault, Alvarez a luat doua galbene foarte repede si si-a lasat echipa in 10.

Alexis Sanchez a profitat de spatiile din apararea lui Betis si dupa doua ratari monumentale a adus golul izbavitor. Mai mult, Dorado a facut hent in careu, iar Messi a transformat pentru 4-2.

Barcelona invinge dar inca se afla la o distanta de 5 puncte de Real. Ecartul s-ar putea dovedi decisiv, pentru ca pana la finalul campionatului exista un singur meci direct intre cei doi granzi, in care catalanii pot recupera maxim 3 puncte.

Foto: Intact Images / EPA

Pedro va lipsi in primul El Clasico din 2013... Marseille - Lille 2-0 / Remy, la ultima dubla pentru trupa lui Deschamps?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x