Antena Căutare

Barcelona pierde la Getafe si se afla la 6 puncte de Real

Getafe a produs surpriza weekend-ului in Europa, dupa ce a reusit sa invinga pe FC Barcelona cu 1-0, punand astfel capat unei serii de 27 de meciuri fara infrangere pentru catalani.

Golul victoriei pentru echipa situata pe locul 15 in La Liga inaintea acestei etape a fost marcat in minutul 67 de Juan Valera.

„Au jucat foarte bine in aparare, iar noi nu am reusit sa trecem. Ne-am creat ocazii pana in final, asa ca nu am ce sa le reprosez baietilor. Vom incerca sa castigam peste trei zile, cand vom intalni pe Rayo Vallecano", a declarat Pep Guardiola, antrenorul campioanei Spaniei.

Barcelona se afla acum la sase puncte in spatele marii rivale Real, care, tot sambata, s-a impus cu 4-1 pe teren propriu in derby-ul Madridului cu Atletico.

Oaspetii au dat senzatia ca pot produce surpriza, dupa ce Adrian a deschis scorul in minutul 15. Echipa lui Jose Mourinho a revenit insa si a egalat inainte de pauza, Cristiano Ronaldo transformand penaltyul obtinut de Benzema si in urma caruia portarul belgian Courtois a fost eliminat.

In superioritate numerica, Real s-a dezlantuit in repriza a doua, argentinienii Di Maria si Higuain ducand scorul la 3-1 pana in minutul 65. Cu opt minute inainte de final, gazdele au obtinut un nou penalty, Godin primind si el cartonasul rosu, iar Cristiano Ronaldo a realizat al 16-lea gol in campionat, revenind pe primul loc in topul marcatorilor, inaintea lui Messi.

Intr-un alt meci disputat sambata, Valencia a invins cu 2-1 pe terenul lui Rayo Vallecano, apropiindu-se la un singur punct de FC Barcelona.

Sursa: antena3

Foto: Intact Images / EPA

Rooney explica golul din foarfeca impotriva lui City: "Nu stiu unde s-a dus mingea"... Patronul UT-ei socheaza: Timisoara si Bistrita nu pot promova...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x