Antena Căutare

Barcelona raspunde provocarii rivalei din Madrid: 5-0 cu Villarreal in prima etapa

Dupa ce Real Madrid a deschis sezonul cu o victorie la scor de tenis, 6-0, in deplasare cu Zaragoza, FC Barcelona a raspuns provocarii cu o victorie la fel de convingatoare. Lionel Messi si Thiago Alcantara au contribuit la succesul cu 5-0 in fata lui Villarreal si a pus Barcelona pe drumul cel bun pentru al patrulea titlu consecutiv in La Liga.

Thiago si Cesc Fabregas au inscris inainte de pauza, Alexis Sanchez a marit avantajul, iar Messi a intregit victoria de pe Cam Nou cu doua goluri pe finalul meciului. Barcelona a ramas neinvinsa acum pe teren propriu in toate competitiile de la primul meci din sezonul trecut.

"Sunt foarte fericit avand in vedere perioada dupa care venim. Aceasta echipa a demonstrat ca vrea si mai mult. Victoria din SuperCupa Spaniei ne-a dat o motivatie in plus sa ne dorim victoria", a declarat Pep Guardiola.

foto: EPA/Intact Images

sursa: antena 3

Nicolita isi vede visul implinit: Saint Etienne il cumpara cu 700.000 de euro... US Open: Alexandra Dulgheru a invins-o pe campioana de la Wimbledon si da piept cu Monica Niculescu in turul doi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x