Antena Căutare

Batai ca-n filme pe strazile Moscovei, inaintea meciului Torpedo - Dinamo! Douazeci de persoane au fost arestate

Imagini de groaza la Moscova! Dan Petrescu a fost martorul unor batai ca-n filme. Meciul din cupa cu Torpedo Moscova si Dinamo a fost intrerupt din cauza violentelor din tribune, in minutul 51. Era 2 la 1 pentru echipa "Bursucului".

A fost razboi in toata regula pe strazile din Moscova inainte de meciul lui Dinamo cu Torpedo. Fanii au avut meciul lor, separat de cel al fotbalistilor. Aproximativ 100 de suporteri au fost implicati in altercatie, iar 20 dintre ei au fost arestati. In sprijinul fanilor lui Torpedo au venit si rivalii de la Spartak.

Nici pe stadion lucrurile nu s-au schimbat. Meciul a fost interupt in prima repriza, dupa 5 minute. Arbitrul a intrerupt meciul imediat dupa golul doi al lui Dinamo. A fost nevoie de interventia celor doi capitani pentru ca partida sa poata fi reluata.

In partea a doua, a urmat infernul. In minutul 50, Torpedo a marcat, iar suporterii au inceput sa arunce cu torte si petarde pe teren. Meciul a fost intrerupt si nu a mai fost reluat. Dan Petrescu va castiga, probabil, partida la masa verde.

foto: captura Youtube

Capul lui Zidane in pieptul lui Materazzi, imortalizat intr-o opera de arta... Helmuth Duckadam se simte bine dupa operatie. Campionul si-a aparat viata cu tencitate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 9: Quiche cu praz, brânză și trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 9: Quiche cu praz, brânză și trufe Marti, 28.05.2024, 12:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x