Antena Căutare

Bătaie ca-n filme la… un meci de baschet. Jucătorii și-au împărțit pumni și picioare! De la ce a pornit totul - VIDEO

O bătaie ca în filme a avut loc în timpul meciului de baschet Filipine - Australia care s-a desfăşurat, luni, la Manila, în preliminariile Campionatului Mondial din 2019, arbitrii fiind depășiți de situație.

O bătaie ca în filme a avut loc în timpul meciului de baschet Filipine - Australia care s-a desfăşurat, luni, la Manila, în preliminariile Campionatului Mondial din 2019, arbitrii fiind depășiți de situație.

Bătaia a început după ce un jucător filipinez l-a lovit cu cotul în figură pe un baschetbalist australian, în sfertul al treilea al partidei, la scorul de 48-76.

Terenul de baschet din Manila Arena s-a transformat apoi într-unul de wrestling, jucătorii celor două echipe împărţindu-şi pumni şi picioare.

După ce spiritele s-au calmat, 13 jucători, nouă filipinezi şi patru australieni, au fost eliminaţi.

Partida s-a reluat cu trei jucători filipinezi pe teren, dar nu a mai durat mult, pentru că au mai urmat eliminări, iar Australia a câştigat cu 89-53.

FIBA a anunţat că a deschis o procedură disciplinară împotriva ambelor echipe.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Campionatul Mondial de Fotbal Rusia 2018! Suedia învinge la limită Elveția și așteaptă duelul Columbia-Anglia pentru ult... Revista presei sportive, 03.07.2018: România, start de vis la Wimbledon 2018, Barcelona, prima lovitură a verii; Anglia ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x