Antena Căutare

Betis Sevilla - Real Madrid 2-3/ Galacticii, victorie in 13 contra 11

Real Madrid a castigat din nou cu ajutorul arbitrilor si titlul este tot mai aproape. Echipa lui Jose Mourinho s-a impus cu 3-2 la Sevilla, contra lui Betis.

Golurile partidei au fost marcate de Molina (10') si Montero (55') pentru gazde, respectiv Higuain (25') si Ronaldo (52', 73') pentru madrileni.


Centralul Eduardo Iturralde Gonzalez s-a accidentat la pauza si i-a lasat locul rezervei Gorka Sagues. Debutant in Primera, acesta a fost coplesit de debut si nu a acordat doua penaltiuri pentru gazde.

Mai intai, Xabi Alonso a fost primul care a comis infractiunea nepedepsita, iar apoi pentru un alt hent la Sergio Ramos, in prelungirile disputei.

"Nu stiu daca a fost sau nu penalti, eram prea departe de faza. Dupa parerea mea, arbitrajul a fost bun", a declarat Jose Mourinho, citat de Marca.

Echipe:

Real Betis: Fabricio - Nelson, Dorado, Paulao, Nacho - Benat, Iriney (Canas 77'), Salva Sevilla (Santa Cruz 73') - Jefferson Montero, Jorge Molina (Pozuelo 65'), Ruben Castro.

Real Madrid: Casillas - Arbeloa, Sergio Ramos, Pepe, Marcelo - Khedira, Xabi Alonso - Ozil (Benzema 88'), Kaka (Granero 75') - Cristiano Ronaldo, Higuain (Callejon 78').

foto: EPA

Serie A: Bogdan Lobont a fost omul meciului in Palermo - AS Roma 0-1... Edi Iordanescu: "Altii ar trebui sa vina pe jos de la Cluj"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x