Antena Căutare

Biletul Zilei de la Campionatul Mondial din Rusia! Cele 4 meciuri de azi ne aduc profitul

Biletul Zilei de la Campionatul Mondial din Rusia. După o zi de joi ”verde”, meciurile Cupei Mondiale adunate pe biletul de vineri nu ne-au mai adus succesul scontat. Neymar & co. au câștigat târziu, iar Serbia și Elveția au jucat mai deschis decât anticipam.

Biletul Zilei de la Campionatul Mondial din Rusia. Ultima etapă din faza grupelor de la Mondiale începe azi, odată cu meciurile finale din grupele A și B. Avem dueluri pe viață și pe moarte, dar și un meci lipsit total de miză. Iată cum ”joacă” cele 4 meciuri pe biletul nostru de azi.

Biletul Zilei de la Campionatul Mondial din Rusia. De la ora 17:00, în grupa A, avem meciurile Uruguay - Rusia și Arabia Saudită Egipt. De la primul meci anticpăm nu foarte mult spectacol. Nu din cauza Rusiei, ci din cauza sud-americanilor. Mai mult ca sigur, aceștia vor juca supra-aglomerat, iar dacă vor marca primii, meciul va fi închis.

Biletul Zilei de la Campionatul Mondial din Rusia. De la celălalt meci, Arabia Saudită Egipt, așteptăm goluri. Pentru biletul de față vrem o reușită venită devreme. Saudiții sunt buni încasatori, iar azi au meci cu un Egipt care îl are pe Salah titular.

Biletul Zilei de la Campionatul Mondial din Rusia. Din grupa B avem de ”manevrat” două meciuri mai complicate. La 21:00, Iran - Portugalia și Spania - Maroc vor decide clasamentul final. La primul meci anticipăm a avea un scor strâns și nu foarte îmbelșugat în goluri. Ambele au arătat, în ultimele meciuri, că sunt mulțumite cu defensiva.

Biletul Zilei de la Campionatul Mondial din Rusia. De la ultimul meci al zilei de pe bilet, Spania - Maroc, nu putem decât să prognozăm o victorie a ibericilor. Dacă nu confirmă nici cu ”Lanterna” grupei, Spania nu are dreptul să spera la titlul mondial.

Biletul Zilei de la Campionatul Mondial din Rusia:

  • 17:00 Uruguay - Rusia sub 2,5 goluri - cotă 1,60
  • 17:00 Arabia Saudită - Egipt peste 0,5 goluri în repriza 1 - cotă 1,45
  • 21:00 Iran - Portugalia sub 2,5 goluri - cotă 1,60
  • 21:00 Spania - Maroc 1 - cotă 1,40
  • Cotă finală: 5,19
Miodrag Belodedici, dublu câștigător al Cupei Campionilor, își spune povestea: ”Nimeni nu m-a îndemnat spre fotbal. Toți... Campionatul Mondial de Fotbal Rusia 2018! Spania - Maroc ora 21:00, grupa B! ”Furia Roja” țintește locul 1...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x