Antena Căutare

Biletul Zilei de la Campionatul Mondial din Rusia! Pont bombă oferit de meciurile din grupele G și H

Biletul Zilei de la Campionatul Mondial din Rusia! Nici ieri, biletul dedicat Cupei Mondiale din Rusia nu s-a comportat așa cum ne așteptam. Doar duelurile din grupa Braziliei au ținut cu noi. Din păcate, șocurile din grupa Germaniei ne-au venit de hac.

Biletul Zilei de la Campionatul Mondial din Rusia! Mergem azi, cu forță, în grupele H și G de la Mondiale. Avem patru dueluri de la care așteptăm un câștig pe măsură. Începem ziua cu grupa H și cu meciul Japonia - Polonia. Mizăm pe un duel deschis, la care vom asista la un rezultat diferit de 0-0.

Biletul Zilei de la Campionatul Mondial din Rusia! Tot din grupa H avem azi, la Samara, un atractiv Senegal - Columbia. Și aici, vedem un meci cu goluri. Cel puțin asta scrie în fișa de obligații a sud-americanilor. Un gol în prima repriză și noi prindem un pont excelent.

Biletul Zilei de la Campionatul Mondial din Rusia! Seara ne aduce ”finala” celor mai bune echipe din grupa G și, zic mulți, cele mai în formă de la Cupa Mondială. Anglia și Belgia joacă într-un meci de multe stele și, spunem noi, de cel puțin două goluri.

Biletul Zilei de la Campionatul Mondial din Rusia! În ultimul meci al zilei de pe bilet, Panama - Tunisia, am decis să mergem pe mâna echipei mai bune din punct de vedere valoric. Sperăm că nu ne va distruge speranțele.

Biletul Zilei de la Campionatul Mondial din Rusia:

  • 17:00 Japonia - Polonia peste 1,5 goluri - cotă 1,40
  • 17:00 Senegal - Columbia peste 0,5 goluri în repriza 1 - cotă 1,45
  • 21:00 Anglia - Belgia GG - cotă 2,00
  • 21:00 Panama - Tunisia 2 - cotă 1,90
  • Cotă finală: 7,71
Germania, locul 1 într-un top 10 al celor mai șocante eliminări din istoria Cupei Mondiale! Ce rol a jucat România în 19... Un scandal imens stă să izbucnească în tenisul feminin: Serena Williams a refuzat să fie testată antidoping înainte de W...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x