Antena Căutare

Bronzul cu echipa, mai important pentru Ponor decat argintul de la sol

Catalina Ponor a facut o declaratie surprinzatoare la revenirea in tara dupa Jocurile Olimpice de la Londra. Gimnasta a declarat pe Aeroportul International „Henri Coanda”, gimnasta a declarat ca bronzul pe care l-a obtinut cu echipa este mai important pentru ea decat argintul de la sol.

„Ma bucur ca am putut sa aduc Romaniei o medalie individuala. Pentru mine mai importanta a fost cea obtinuta cu echipa”, a spus Ponor, citata de Mediafax.

Catalina Ponor a explicat si ce s-a intamplat la barna, aparat la care, in urma unei contestatii a gimnastei americance Alexandra Reisman, sportiva romanca a ramas fara medalia de bronz: „Ma bucur că am putut sa dau dovada de tarie de caracter si am putut sa trec peste ce s-a intamplat la barna. Nu vreau sa vorbesc de ce s-a intamplat in concurs. Ce a fost, a fost. In primul rand, eu mi-am facut greselile. Daca nu existau, atunci nu exista nici aceasta problema”.

Foto: Intact Images

Ceremonia de inchidere JO 2012: o celebrare a celor mai buni entertaineri britanici. Vezi cine a facut senzatie aseara l... JO 2012: Sportul si fast-food-ul nu fac casa buna, insa ii rasfata pe olimpici!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x