Antena Căutare

Carlo Ancelotti: "Nu mai putem spera la titlu!"

Antrenorul formatiei AC Milan, Carlo Ancelotti, a afirmat ca echipa sa nu se mai gandeste in acest sezon la titlul de campioana, dupa ce duminica a fost invinsa cu 2-1 de Inter Milano, in derby-ul din Serie A, informeaza Gazzetta dello Sport.

Inter Milano a inscris prin Adriano (29) si Stankovici (43), iar AC Milan a marcat prin Pato (71). Fundasul roman Cristian Chivu a fost integralist la gazde si a primit un cartonas galben in minutul 90+2.

"Am incercat sa ne aparam cat de bine am putut, stiam ca nu o sa fie usor, iar golul lui Pato nu a venit dupa o greseala a defensivei. Un derby este un derby, mereu exista motivare, noi incercam mereu sa jucam cat mai bine. Suntem norocosi ca avem ca rival un club atat de mare si astfel performantele noastre devin notabile", a declarat Cristian Chivu, care a fost laudat de presa pentru evolutia pe care a avut-o.

Antrenorul lui Milan l-a acuzat pe arbitru ca nu a acordat doua penalty-uri si a validat incorect golul inscris de Adriano. "S-a folosit de mana pentru a marca, fie ca a vrut, fie ca nu, dar mingea sigur nu intra in poarta daca nu se folosea de mana. Acum nu ne mai putem gandi la titlu, obiectivul nostru este sa terminam pe unul din primele trei locuri, dar trebuie sa fim atenti, pentru ca mai avem multe jocuri de disputat. 11 puncte distanta este destul de mult, dar important este sa ne calificam direct in Liga Campionilor. Pato trebuie sa se mentina la acest nivel si cu siguranta va ajunge unul dintre cei mai buni atacanti din lume", a spus Ancelotti.

Internazionale Milano ocupa primul loc in Serie A, cu 56 de puncte dupa 24 de etape, Juventus este pe 2, cu 47 de puncte, iar AC Milan este pe locul 3, cu 45 de puncte.

sursa: NewsIn.ro
Marian Iancu: "Jucam ca o echipa mare!"... Steaua, games over!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x