Antena Căutare

Catastrofa Bozovic / Rapid – FC Brasov 1-1

Rapid nu a reusit decat un rezultat de egalitate pe teren propriu cu FC Brasov si a ratat sansa de a egala pe Dinamo, care are un meci foarte greu la Vaslui duminica seara.

In Regie, Rapidul lui Razvan Lucescu a inceput mai bine partida iar insistentele lor ofensive au fosta rasplatite in minutul 16. Surdu a luat o actiune pe cont propriu, Cristi Ionescu l-a blocat, Deac a preluat pe faza a doua si si-a lasat inteligent piciorul sa se impiedice de fundasul galben-negru. Penalty fara discutie iar Herea avea sa deschida scorul.

La fel ca la nationala, Razvan a sunat adunarea si, pana la finalul primei reprize, alb-visinii nu au mai contat in atac, ba chiar au avut si ceva emotii. Buga putea sa inscrie impotriva echipei cu care a jucat un sfert de Cupa UEFA, dar a fost blocat de Marcos Antonio.

La nici 4 minute de la reluare, Bozovic a fost ridiculizat de Kanu, l-a faultat pe acesta si a primit cartonasul galben. Avea sa fie inceputul dezastrului pentru muntenegrean. 16 minute mai tarziu el a facut un hent in propriul careu la o faza la care a fost surprins prea in centru iar Hategan a acordat cartonas galben si eliminare. A transformat fara probleme Cristescu si norii se adunau la oficiala unde se aflau Razvan Lucescu si Dinu Gheorghe.

Deac nu a mai putut continua si a fost schimbat cu Ezequias. Si Grigorie a fost trecut pe banca de rezerve, locul sau fiind luat de Roman. Cu aceste schimbari, alb-visinii s-au aruncat in ofensiva si puteau inscrie golul izbavitor prin Pancu si Burca, dar reluarile lor nu si-au atins tinta.

Formatiile:

Rapid: Coman, V. Cretu, M. Antonio, Burca, Bozovic - Herea (57' N. Grigore), Alexa, S. Grigorie (71' Roman), Deac (66' Ezequias) - Pancu, Surdu.
Antrenor: Razvan Lucescu

FC Brasov: Felgueiras, Velajos, Majernik, Cr. Munteanu, Cr. Ionescu - Br. Madeira (85' Paez), Kanu, Cristescu, Chipciu - Buga (77' Toloza), Voiculet (45' Moutinho)
Antrenor: Daniel Isaila

foto: gsp.ro

Nicolita a debutat cu infrangere pentru Saint Etienne. Vezi rezultatele din Ligue 1!... Jackie Ionescu: „In liga a doua sunt rezultate ciudate”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x