Antena Căutare

Cea de-a VI-a ediție a turneului de handbal amator mixt ”FAIR PLAY” susține trei cauze sociale

În weekend-ul 12-13 decembrie va avea loc turneul caritabil de handbal mixt amator „FAIR PLAY, ediția a VI-a”, care va reuni la linia de start 12 echipe din București și alte orașe din țară.

Pentru iubitorii de handbal, luna decembrie este una plină. Pe lângă Campionatul Mondial feminin, în București va avea loc turneul anual de handbal amator mixt, dedicat celor care au pus demult adidașii în cui, dar și celor care pur și simplu sunt suporteri ai acestui sport atât de frumos și au dorit să coboare din tribună, în teren.

Echipele participante au în componență atât fete, cât și băieți, mai mult sau mai puțin amatori în handbal, dar profesioniști în alte domenii, de la vânzări, la medicină, IT sau antreprenori.

Turneul are ca scop, pe lângă dorința de mișcare, strângerea de fonduri pentru Centrul de Plasament "Crinul Alb", Spitalul Municipal Fetești și Casa de copii "Sf. Iosif", cauze susținute de Asociația Studenților la Construcții din București (A.S.C:B.), co-organizatori ai acestui turneu caritabil.

Centrul de Plasament "Crinul Alb" are în îngrijire copii cu vârste cuprinse între 10-19 ani, cu dizabilități neuro-psiho-motorii. Aceștia nu pot vorbi, nu se pot hrăni și trebuiesc supravegheați non-stop.

Spitalul Municipal Fetești dorește amenajareaunei camere de jucat pentru copiii internați și au nevoie produse menajere, medicale și de îngrijire pentru a susține eforturile personalului redus, care lucrează din greu pentru ca lucrurile să rămână pe linia de plutire.

Casa de copii "Sf. Iosif"este un centru de plasament unde se află sub îngrijire 35 de copii cu vârste cuprinse între 0 și 20 de ani. Aceștia au neapărată nevoie de electrocasnice, fructe și cozonaci pentru a le oferi copiilor o masă de Crăciun decentă.

Doritorii vor putea face donații în oricare dintre sălile în care vor avea loc meciuri tot weekend-ul, dar și direct în contul A.S.C:B., care se va ocupa direct de cumpărarea tuturor celor necesare.

Cont donații: RO26RNCB0073090784990001

Urne donații: Sala de sport a Universității Tehnice de Construcții, Școala 88 și Centrul Sportiv Apollo (duminică)

Pentru cei care nu reușesc să se mobilizeze în timp util pentru a dona cu ocazia turneului, o vor putea face și la Serata de Crăciun, organizată de A.S.C.B în data de 15 decembrie.

Detalii prin mail la [email protected] sau telefonic la 0747363416, Vicepreședinte A.S.C.B.

Fenomenul de handbal mixt amator a luat naștere în urmă cu 7 ani la Cluj și, în prezent, se desfășoară în mai multe orașe din țară, printre care Cluj, Brașov, Rm. Vâlcea, Buzău sau București, dar și în ediție de vară, pe plajă. În toată țara s-au înființat până acum în jur de 30 de echipe și se dorește afilierea la FRH pentru o organizare mai bună și reducerea costurilor. Momentan, toate costurile (săli, arbitrii, diplome, trofee etc.) sunt suportate integral de echipele participante.

Dezvăluiri incendiare. Celebrul Bjorn Borg „era un aspirator de cocaină!”... Gheorghe Gruia, "cel mai mare jucător de handbal al tuturor timpurilor", a murit la 75 de ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x