Antena Căutare

Cel care a montat gazonul pe National Arena il da in judecata pe Dumitru Dragomir

Patronal firmei care a montat gazonul pe Arena Nationala inainte de partida cu Franta, Adrian Oprisan, a anuntat ca vrea sa il dea in judecata pe Dumitru Dragomir. Motivul? Presedintele Ligii nu a retractat sau dezmintit afirmatiile defaimatoare la adresa lui si a firmei sale.

"Deoarece Dumitru Dragomir nu a facut dezmintirea in termenul stabilit, il voi da in judecata si ii voi cere daune morale si materiale importante, deoarece mi-au creat un imens prejudiciu de imagine, mie si societatii la care sunt administrator, fara a avea documente care sa sustina ca cele afirmate de el sunt si reale", a declarat Adrian Oprisan.

Notificarea societatii Gama Verde SRL a fost inregistrata la sediul LPF prin intermediul avocatului lui Adrian Oprisan.

Dragomir afirmase ca pe National Arena "au fost puse brazde uscate si apoi s-a dat cu vopsea verde" si ca "Primaria si FRF au fost pacalite".

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Justitia a decis: Avram si Terbea raman in arest inca 60 de zile... Adrian Porumboiu: „In fotbalul romanesc nu sunt manageri”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x