Antena Căutare

CFR Cluj - FCM Targu Mures 1-0 / Ardelenii trec pe primul loc

Echipa luii Jorge Costa a invins-o pe cea antrenata de Lacatus printr-un gol marcat de Kapetanos.

La revenirea in fotbalul romanesc, Marius Lacatus a avut parte de infrangere dar si de un arbitraj discutabil. CFR Cluj s-a impus in fata lui FCM Targu Mures, insa centralul Catalin Popa dar mai ales tusierul Daniel Ciocanea au inflamat spiritele in tabara oaspetilor prin niste decizii la limita.

Astfel daca Sougou si Kapetanos au fost lasati sa continue fazele in care erau implicati desi se aflau de fiecare data in spatele ultimului aparator muresan, Ilyes a fost semnalizat in off-side desi la prima vedere parea ca se afla in pozitie regulamentara, iar lui Subotic i-a fost anulat un gol pentru un fault inexistent.

Mai mult, la faza premergatoare cornerului din care Kapetanos a deschis scorul arbitrul ar fi trebuit sa acorde aut de poarta.

Totusi, Popa l-a eliminat corect pe Gabi Muresan, pentru cumulul a doua cartonase galbene. Si portarul Beto a fost avertizat si va rata deplasarea de la Medias

Lacatus nu a dorit sa ofere nicio declaratie televiziunii care a transmis meciul, singurul muresan care a vorbit fiind Giani Kirita.

In urma acestei victorii, CFR Cluj trece pe primul loc al clasamentului cu 42 de puncte, Dinamo avand cu 2 mai putin dar si un meci in minus, cel cu Gaz Metan medias, transmis pe Antena 1 si GSP TV si LIVEVIDEO pe www.a1.ro.

Foto: gsp.ro

Olanda invinge in Anglia, Germania pierde acasa cu Franta. Vezi rezultatele din amicale!... Mihai Costea ramane cu Daniela Crudu in ciuda declaratiilor lui Gigi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x