Antena Căutare

Comisia de Recurs a respins apelul Petrolului: 6 etape cu "Ilie Oana" fara spectatori

Comisia de Recurs a Ligii Profesioniste de Fotbal a decis sa mentina sanctiunile dictate de catre Comisia de Disciplina, astfel ca Petrolul va disputa sase meciuri de pe teren propriu cu "portile inchise" si va plati o penalitate financiara de 60.000 lei.

Meciul Petrolul Ploiesti - Steaua a fost suspendat, la 30 octombrie, la scorul de 0-2, dupa mai multe incidente ce au avut loc in prima repriza.

Un suporter al echipei Petrolul Ploiesti a intrat pe teren in minutul 41 al partidei cu Steaua, l-a lovit cu pumnul in fata si l-a scuipat pe fundasul stelist George Galamaz. Mai multi jucatori ai Stelei l-au lovit cu picioarele pe fanul care a patruns pe teren, in incercarea de a-l imobiliza. Dupa ce fortele de ordine au calmat spiritele si l-au retinut pe suporterul respectiv, arbitrul Robert Dumitru a eliminat doi jucatori stelisti, pe Martinovici si pe portarul Stanca, pentru loviturile aplicate fanului ploiestean.

Cei doi stelisti nu au primit nici o suspendare din partea Comisiei de Disciplina.

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Mario Gomez, comparat cu Messi si Ronaldo... La ei se poate: Marseille - PSG se va juca fara suporterii oaspetilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x