Antena Căutare

Concordia Chiajna - Juventus LIVE VIDEO ONLINE

Concordia Chiajna - Juventus LIVE VIDEO. Ziua de duminică debutează cu un meci al suferinței din play-out-ul Ligii 1. Concordia Chiajna, o echipă care a intrat subit în zona roșie a clasamentului, primește vizita ”Lanternei” Juventus, într-un duel care poate fi urmărit live video online pe siteurile DigiSport (dacă ești abonat Digisport) sau Telekom Sport (dacă ești abonat Telekom Sport). Meciul Concordia - Juventus este live video online de la ora 13:00.

Concordia Chiajna - Juventus LIVE VIDEO. Dintr-o echipă periculoasă inclusiv pentru echipele de top, Concordia ”Comisarului” Moldovan are un play-out de coșmar, cu doar două puncte scoase din cele 4 meciuri jucate. Parcursul slab a făcut ca echipa ilfoveană să alunece până pe locul 6, unul care trimite la barajul de supraviețuire.

Concordia Chiajna - Juventus LIVE VIDEO. În ceea ce o privește pe Juventus, echipa lui Marius Baciu a pierdut un singur meci din play-out, însă plătește tribut sezonului modest din campionatul regulat. Deși e ”Lanternă”, echipa din capitală este la doar 3 puncte distanță de un loc care duce pe un loc salvator.

Concordia Chiajna - Juventus LIVE VIDEO. Până în prezent, Concordia și Juventus s-au întâlnit de 4 ori în campionat, de două ori în Liga a 2-a și de alte două dăți în Liga 1. Gazdele de duminică nu au pierdut niciun meci, înregistrând 3 victorii și o remiză. La ultima vizită pe Stadionul ”Chiajna”, Juventinii de București au plecat acasă cu un punct.

Articolul continuă după reclamă

Concordia Chiajna - Juventus LIVE VIDEO. Bookmakerii o văd favorită pe Concordia la acest meci, cu o cotă de 1,85 la 4,80. Remiza primește 3,10.

Naționala României urcă spectaculos în clasamentul FIFA! ”Tricolorii”, peste toate rivalele din Liga Națiunilor... ULTIMA ORĂ! Gigi Becali a anunțat prima plecare de la FCSB. Evoluțiile slabe i-au fost fatale jucătorului adus anul trec...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Citește și
x