Antena Căutare

FC Voluntari - Dinamo LIVE VIDEO ONLINE

FC Voluntari - Dinamo LIVE VIDEO. Weekend-ul fotbalistic din România debutează cu un meci de play-out. FC Voluntari, echipă aflată în derivă, primește vizita liderului clasamentului inferior al Ligii 1, Dinamo, într-un duel care poate fi urmărit live video online pe siteurile DigiSport (dacă ești abonat Digisport) sau Telekom Sport (dacă ești abonat Telekom Sport). Meciul FC Voluntari - Dinamo este live video online de la ora 20:45.

FC Voluntari - Dinamo LIVE VIDEO. Duelul Voluntari-Dinamo propune cel mai dezechilibrat meci din punct de vedere istoric din Liga 1. Până în prezent, ”câinii” au un procentaj de 100% în meciurile cu echipa ilfoveană. Din 2015 până azi, Dinamo și Voluntari s-au întâlnit de 7 ori. În toate duelurile s-au consemnat victorii ale echipei alb-roșii.

FC Voluntari - Dinamo LIVE VIDEO. Acum, situația pare să încline din nou în favoarea echipei lui Florin Bratu. Cu excepția accidentului numit Juventus, Dinamo a câștigat tot în play-out, fiind lider evadat, cu 4 puncte peste FC Botoșani. În schimb, FC Voluntari străbate o criză evidentă de formă, fiind pe locul 3 cu 18 puncte, cu doar 2 peste primul loc ”roșu”, 6, care duce la barajul de menținere/promovare în Liga 1.

FC Voluntari - Dinamo LIVE VIDEO. În ciuda formei, Dinamo are o cotă destul de mare pentru un succes pe stadionul ”Anghel Iordănescu”: 2,20. Gazdele au 3,50 (în scădere), iar un ”x” primește 3,05.

FC Voluntari - Dinamo LIVE VIDEO. În toate meciurile FC Voluntari-Dinamo din istorie am avut ”GG” pe tabelă. Au fost doar patru: 1-3, 1-2, 1.2 și 1-3. Un ”GG” la meciul de vineri înseamnă o cotă de 1,85.

Barcelona, lovită în inimă după meciul cu Roma. Legenda catalanilor a făcut un anunț trist după meciul de ieri: ”Ultimul... Sepsi Sf. Gheorghe - Gaz Metan Mediaș LIVE VIDEO ONLINE...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x