Antena Căutare

Concordia Chiajna - FC Voluntari LIVE VIDEO ONLINE

Concordia Chiajna - FC Voluntari LIVE VIDEO. Derby-ul durerii din Ilfov se joacă sâmbătă, 21 aprilie, la Voluntri. Concordia Chajna, echipa de pe locul 4 din play-out, dă piept cu FC Voluntari, echipă preluată de Adi Mutu, într-un duel care poate fi urmărit live video online pe siteurile DigiSport (dacă ești abonat Digisport) sau Telekom Sport (dacă ești abonat Telekom Sport). Meciul Chiajna - Voluntari este live video online de la ora 18:00.

Concordia Chiajna - FC Voluntari LIVE VIDEO. Cele două echipe din Ilfov ocupă primele două locuri de deasupra liniei roșii. Ambele au un play-out extrem de modest, cu doar o singură victorie în 5 etape. De altfel, parcursul modest a făcut ca, la finele rundei trecute, după eșecul cu Dinamo, Claudiu Niculescu să fie înlocuit de Adrian Mutu. ”Briliantul” debutează ca antrenor principal în Liga 1.

Concordia Chiajna - FC Voluntari LIVE VIDEO. Soarta lui Niculescu putea s-o aibă și ”Comisarul” Moldovan de la Concordia, însă succesul la limită cu Juventus București l-a salvat în ultima clipă pe tehnicianul de 63 de ani. După 0-1 la pauză, Concordia a întors meciul contra trupei lui Marius Baciu prin golurile marcate de Prepeliță și Marius Pena.

Concordia Chiajna - FC Voluntari LIVE VIDEO. Ultimul meci dintre cele două echipe ilfovene s-a jucat pe 27 februarie, într-o zi cu un viscol puternic și un ger pătrunzător. Pe un teren plin de zăpadă, Concordia s-a impus atunci cu 3-1 și a bifat prima victorie din istorie cu FC Voluntari pe propriul teren.

Articolul continuă după reclamă

Concordia Chiajna - FC Voluntari LIVE VIDEO. Casele de pariuri o văd pe Chiajna ușor favorită la acest meci, cu o cotă de 2,25-2,30. Dincolo, Mutu este văzut outsider la debut, Voluntariul primind un generos 3,25-3,40.

L-au zidit de viu pe președintele FRF! ”Bandiților, iar faceți ședință?”... FC Viitorul - FCSB LIVE VIDEO ONLINE...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Citește și
x