Antena Căutare

Dinamo - Poli Timișoara LIVE VIDEO ONLINE

Dinamo - Poli Timișoara LIVE VIDEO. Etapa a 6-a din play-out debutează vineri, 20 aprilie, cu un meci între două echipe care străbat stări de spirit diferite. Dinamo, liderul liniștit și detașat din play-out, primește vizita unei formații Poli Timișoara intrată într-o criză fără sfârșit, într-un duel care poate fi urmărit live video online pe siteurile DigiSport (dacă ești abonat Digisport) sau Telekom Sport (dacă ești abonat Telekom Sport). Meciul Dinamo-Poli este live video online de la ora 20:45.

Dinamo - Poli Timișoara LIVE VIDEO. Dacă Dinamo are 4 victorii din 5 meciuri din play-out, dintre care 3 venite în ultima lună, echipa de pe Bega nu a mai câștigat un meci oficial de pe 28 octombrie 2017. Așadar, iată o criză incredibilă de 6 luni a echipei ACS Poli. Trupa care în sezonul trecut pleca cu -14 puncte și se salva de la retrogradare este acum în prag de a reveni în liga secundă.

Dinamo - Poli Timișoara LIVE VIDEO. Meciul de vineri îi va oferi lui Dinamo prilejul de a afunda o echipă Poli Timișoara care i-a luat 4 puncte în sezonul regulat. Cu Ionuț Popa pe bancă, Poli a învins în ”Ștefan cel Mare”, scor 2-1, și a remizat la Timișoara, scor 0-0. Au fost puncte care au costat-o pe Dinamo un loc în top 6.

Dinamo - Poli Timișoara LIVE VIDEO. În etapa a 4-a din play-out, Dinamo și ACS Poli au obținut rezultate diametral opuse. Dacă elevii lui Florin Bratu au făcut spectacol cu FC Voluntari, câștigând cu 4-2, cei ai lui Leo Grozavu, demis între timp, au pierdut pe Bega, scor 0-1, meciul cu FC Botoșani.

Dinamo - Poli Timișoara LIVE VIDEO. Cum era de așteptat, Dinamo e favorită clară înaintea acestui meci, cu o cotă de 1,45. Dincolo, Poli pornește cu o cotă de 7,50, în continuă creștere, iar un ”x” primește 4,20.

Dinamo - Poli Timișoara LIVE VIDEO. Pontul recomandat pentru acest meci este cel de ”1 solist”. Dacă nu se întâmplă vreo minune, Dinamo nu are cum să nu câștige acest meci. Poli are un lot mult prea modest pentru a emite pretenții la acest meci.

Alegeri FRF. Cum văd casele de pariuri lupta Ionuț Lupescu-Răzvan Burleanu. Un candidat cu experiență poate îmbogăți par... Breaking News! Încă o demitere de antrenor în Liga 1. Rezultatul din ultima etapă i-a fost fatal. Un stelist foarte iubi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x