Antena Căutare

Cornel Penescu vrea sa revina in fotbal, dupa ce mita l-a falimentat

Avocatii fostului investitor de la FC Arges au cerut instantei ridicarea interdictiei de a participa la evenimentele sportive.

Cornel Penescu vrea sa revina in fotbal dupa scandalul „Mita pentru arbitrii" din 2008. Omul de afaceri pitestean a cerut, prin avocatii sai, ridicarea interdictiei de a participa la evenimentele sportive.

Motivul? Starea financiara precara. Reprezentantii fostului investitor au aratat in motivarea cererii ca Penescu nu are un loc de munca de mai multa vreme, fapt ce a dus la vanzarea casei in care locuia de catre banca la care facuse credit.

In prezent, fostului investitor i s-a propus sa devina administrator delegat la FC Arges, fostul sau club, insa interdictia de a participa la evenimente sportive il impiedica sa ocupe acest post. Avocatii au spus ca in acest caz e vorba de ingradirea dreptului la munca.

Cornel Penescu nu e primul personaj ce incearca sa revina in fotbal dupa ce a fost implicat intr-un scandal de coruptie. Gheorghe Constantin a fost presedinte la FC Olt si Gaz Metan Drobeta Turnu Severin, iar in prezent e reprezentantul cluburilor de liga a doua in Comitetul Executiv al FRF.

Vasile Avram, anchetat ca ar fi primit mita de la Sorin Terbea pentru a favoriza pe FCM Targu Mures, s-a angajat la Astra Ploiesti.

Foto: Hepta

Chivu, facut praf de presa din Italia... Messi si-a dus iubita la Paris...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x