Antena Căutare

Costel Enache despre arbitrajul de la meciul cu Gaz Metan: „N-a fost penalty şi ar fi trebuit al doilea galben la Creţu”

Tehnicianul echipei Hermannstadt, Costel Enache, a declarat, vineri, după meciul cu Gaz Metan Mediaş, scor 0-2, că Sebastian Colţescu a avut o prestaţie părtinitoare, care i-a avantajat pe oaspeţi.

“Da, tot la Colţescu a fost un meci cu multe cartonaşe: 12 cartonaşe. La Viitorul cu Sepsi. La 12 faulturi au fost opt cartonaşe galbene. Din păcate lucrurile au fost doar într-un sens. Până la intervenţia dânsului lucrurile au stat bine. Multe lucruri interpretate hazardat, n-aveam ce să facem mai mult. Imediat după am încercat să revăd fazele, m-am consultat cu oameni din fotbal. N-a fost penalti, cartonaşul roşu a venit în urma unui henţ clar al lui Creţu. Ar fi trebuit al doilea galben la Creţu. După o eliminare acordată foarte uşor, a venit şi un 11 metri după o simulare. Cu un adversar bun şi în astfel de condiţii este greu să facem faţă”, a spus Enache la Look Sport.

Costel Enache a precizat că simte o adversitate între antrenori şi arbitri: “Lucrurile pe care le greşim le putem corecta. Simt că este o adversitate între noi şi arbitri. Cred că ar fi bine să stăm la o masă împreună, să le transmitem trăirile noastre. Aş vrea să fim un pic mai apropiaţi, mai prieteni şi să nu mai avem adversitatea asta”.

Formaţia Gaz Metan Mediaş a învins, vineri, în deplasare, cu scorul de 2-0, echipa Hermannstadt, într-un meci din etapa a doua a Ligii I, în care de la gazde au fost eliminaţi doi jucători. Au marcat M. Constantin ’49 (penalti) şi Chamed ’71.

Gazdele au rămas în inferioritate numerică în minutul 45+1, când a fost eliminat Cordea, iar în minutul 84 au rămas cu încă un jucător în minus, Dâlbea, care a primit al doilea cartonaş galben.

Meciul a fost arbitrat de Sebastian Colţescu.

Sursa : news.ro

Gaz Metan Mediaş a învins-o pe Hermannstadt, în deplasare. Scord 2-0, au marcat Constantin și Chamed... BRD Bucharest Open: Patricia Ţig a eliminat-o şi pe Kristyna Pliskova...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x