Antena Căutare

Cristiano Ronaldo a mai doborât un record în meciul cu PSG! Un singur jucător a mai reușit asta în istorie. Iată toate recordurile doborâte de starul lui Real Madrid

Cristiano Ronaldo nu mai e ce-a fost odată”, este replica la modă în fotbalul european în ultima perioadă. Probabil că este adevărat. Ronaldo nu mai e tânăr, a îmbătrânit. Pe de altă parte, când e vorba de meciuri mari, starul Realului redevine acel marcator pur-sânge care ne-a obișnuit. A demonstrat asta în toate meciurile din acest sezon de Liga Campionilor, inclusiv în ”dubla” cu PSG.

Aseară, pe Parcs des Princes din Paris, Ronaldo a răpus marele, dar mai ales bogatul PSG. Golul marcat în minutul 51 contra trupei lui Unai Emery a însemnat pentru Ronaldo egalarea unui record incredibil.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Starul Realului a ajuns la 9 meciuri consecutive cu gol marcat și și-a egalat un fost coleg de la Manchester United, Ruud van Nistelrooy. Acesta a mai reușit o astfel de performanță, marcând 12 goluri în 9 meciuri la rând. Ronaldo are acum 14 în ultimele 9 meciuri!

Cristiano Ronaldo a mai doborât un record în meciul cu PSG! Un singur jucător a mai reușit asta în istorie. Iată toate recordurile doborâte de starul lui Real Madrid

Starul portughez al celor de la Real Madrid și-a trecut în palmares o serie de recorduri de-a dreptul incredibile de-a lungul carierei. Iată doar o parte dintre ele:

- Golgheterul All-Time al celor de la Real Madrid!
Cristiano Ronaldo a atins un nou record, care va fi foarte greu de egalat. Lusitanul a atins cota de 427 de goluri marcate pentru Real Madrid.

- Cele mai multe Baloane de Aur câștigate, alături de Messi!
În 2017, Cristiano Ronaldo a câștigat din nou cel mai râvnit trofeu invididual din lumea fotbalului: Balonul de aur. Ajuns la 33 de ani, Ronaldo a mai obținut Balonul de Aur în anii 2008, 2013, 2014 și 2016. Ronaldo a intrat pentru prima oară în posesia acestei distincții când juca pentru Manchester United.

Ronaldo a egalat recordul stabilit de marele său rival, argentinianul Lionel Messi, atacantul echipei FC Barcelona. Messi are și el cinci Baloane de Aur (2009, 2010, 2011, 2012 și 2015).

- Ronaldo a devenit primul jucător din istorie care marchează în fiecare meci din grupele Ligii, în acelaşi sezon.
Cu puțin timp înainte de a primi al 5-lea"Balon de Aur" din carieră, starul din atacul Realului a stabilit un nou record în cea mai importantă competiţie inter-cluburi din lume: UEFA Champions League.

- Cristiano Ronaldo, primul jucător cu peste 100 de goluri în Champions League
Jucătorul portughez a reușit să ajungă la 100 de goluri în Champions League, grație celor trei goluri marcate în meciul cu Bayern Munchen, din sferturile de finală ale sezonului trecut.

- Ronaldo e primul jucător care a marcat în trei finale diferite ale Ligii Campionilor

- Alături de Sandro Mazzola și Franz Roth, Ronaldo e singurul jucător care a deschis scorul în două finale diferite ale Ligii Campionilor

- A marcat de fiecare dată în poarta lui Juventus când a întâlnit-o: 7 goluri în cinci meciuri.

foto: uefa.com

PSG, dovada vie a faptului că banii nu pot cumpăra performanța. Sumă astronomică cheltuită de Nasser Al Khelaifi pentru ... Cutremur în Premier League ? Cel mai bun fotbalist din 2016 și-a anunțat retragerea la doar 27 de ani. Mesajul postat pe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x