Antena Căutare

Cum a fost surprins David Popovici înainte de a intra în bazin pentru cursa încununată cu o nouă victorie | VIDEO

David Popovici a fost filmat în timp ce se pregătea să intre în bazin pentru cursa de 200 m liber din competiția Sette Colli Trophy pe care a și câștigat-o. Ce gest a făcut înotătorul după ce a doborât un nou record.

colaj foto david popovici Sette Colli Trophy de la Roma, Italia Galerie
Imagini rare cu David Popovici din culisele competiției Sette Colli Trophy unde a doborât un nou record la proba de 200 m liber | Profimedia

David Popovici bifează victorie după victorie la Sette Colli Trophy Foro Italico (Roma). Duminică, întorătorul român, înotătorul român a câștigat finala probei de 200 m liber de la Internaţionalele Italiei, transmite news.ro.

Băiatul de aur al natației a stabilit un nou record al competiţiei la 200 m liber, după ce a încheiat cursa cu timpul de un minut 45 de secunde şi 49 de sutimi, mai transmite sursa. În acest context, The Wiffen Network a publicat un clip cu sportivul român înainte de a intra în bazin pentru cursa pe care a și câștigat-o.

Citește și: Ce face David Popovici după fiecare concurs. Care e secretul campionului mondial pentru a face performanță

Imagini rare cu David Popovici înainte să intre în bazin pentru proba de la 200 m liber

După ce a cucerit și medalia de la 200 m liber, contul de Instagram The Wiffen Network a făcut publice mai multe imagini din culisele competiției Sette Colli Trophy.

Campionul mondial a fost filmat în timp ce se îndrepta spre bazinul pe care l-a cucerit, alături de ceilalți înotători, dar și momentul în care ajunge primul la final. Montajul cu adevărat emoționant surprinde și felul în care acesta intră în starea de concurs.

Extrem de concertat, dar aparent calm, David Popovici se îndreaptă spre marginea bazinului, unde face o scurtă încălzire și se stropește cu apă pentru a se acomoda.

La final, el apare fix după ce a terminat cursa pe primul loc, din nou. Oboseala, dar și fericirea se citesc pe fața campionului mondial care a doborât un nou record.

De asemenea, înotătorul nu i-a uitat nici pe cei din public. După ce a câștigat proba de la 200 m liber, a mers în fața gradenei și și-a aruncat ochelarii purtați în bazin către susținători.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Imaginea emoționantă cu David Popovici de la absolvire. Ce i-au transmis dascălii la finalul celor 12 clase

David Popovici se vede exclusiv în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Înot, în perioada 23-30 iulie

David Popovici se va prezenta în Japonia din postura de campion mondial la probele de 100 metri liber şi 200 metri liber, titluri pe care le-a obţinut la Budapesta, în 2022.

Popovici va scrie istorie exclusiv în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Înot, în perioada 23-30 iulie. Toate cursele la care va lua parte românul la Campionatul Mondial de Înot de la Fukuoka vor fi live, exclusiv în AntenaPLAY.

De asemenea, informaţiile şi ştirile legate de marele nostru campion vor putea fi urmărite pe as.ro, observatornews.ro şi a1.ro. Pentru David, aceasta este cea mai tare competiţie, înainte de Jocurile Olimpice din 2024, de la Paris. Aici, el îşi va măsura forţele cu cei mai puternici adversari din lumea înotului, iar toată acţiunea va fi live exclusiv în AntenaPLAY.

Citește mai multe știri din lumea sportului pe as.ro.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x