Antena Căutare

Cum arată fiica lui Ivan Patzaichin. Gestul făcut de Ivona Beatrice după ce tatăl său s-a stins

Ivan Patzaichin s-a stins din viața, provocând durere în sufletul multor oameni. Familia fostului sportiv a făcut anunțul pe Facebook, acolo unde Ivona Beatrice, singura fiică a lui Patzaichin și-a schimbat fotografia de profil cu una neagră.

Ivan Patzaichin imbracat intr-un tricou negru si sacou inchis la culoare Galerie
Ivan Patzaichin s-a stins din viața, provocând durere în sufletul multor oameni | Hepta.ro

În 1976, Ivan Patzaichin s-a cununat cu Georgiana. Un an mai târziu, familia lor se mărea. Ivona Beatrice, fructul iubirii lor, venea pe lume. A fost un moment special pentru ambii soți, iar Ivan a divinizat-o pe fiica sa.

„Cel mai important moment din viața mea este nașterea fiicei mele, Ivona. Evident, sunt și momentele din carieră: cele cinci olimpiade, medaliile, victoriile obținute în numele țării mele”, spunea Ivan Patzaichin acum câțiva ani despre fiica lui, cea cu care are o relație deosebită.

Acum, Ivona Beatrice Patzaichin are 44 de ani și lucrează la Comisia Națională de Acreditare a Spitalelor. Conform Gândul, ea este președintele unei comisii de evaluare a unităților spitalicești.

Citește și: Petrecere surpriză pentru Ivan Patzaichin. Cum au reușit să-l surprindă prietenii pe marele sportiv olimpic

După moartea tatălui său, Ivona și-a schimbat fotografiile de profil și de copertă cu unele negre, în semn de respect pentru părintele ei trecut în neființă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ivan Patzaichin, „Campionul cu pagaia ruptă”

Canoistul Ivan Patzaichin a încetat din viaţă duminică, la vârsta de 71 de ani. Familia a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care anunţă că ”Ivan a plecat şi nu se mai întoarce”.

Conform COSR, canoistul Ivan Potzaichin, prezent la cinci ediţii ale Jocurilor Olimpice, a cucerit nu mai puţin de şapte medalii olimpice, patru de aur şi trei de argint şi a participat la 11 ediţii ale campionatelor mondiale, cucerind 22 de medalii dintre care opt de aur. În probele de canoe dublu i-a avut coechipieri pe Serghei Covaliov, Petre Capusta şi Toma Simionov.

Citește și: Interviu cu Ivan Patzaichin, la mila 23 din Delta Dunării

Ivan Potzaichin, dar cunoscut ca Patzaichin, a intrat în istoria olimpismului drept „Campionul cu pagaia ruptă”. La Jocurilor Olimpice de la Munchen, în 1972, în seriile întrecerilor de la canoe simplu pe 1000 m (C1 - 1000 m), lui Ivan Potzaichin i s-a rupt pagaia la numei câţiva metri după start. În condiţiile în care arbitrii nu au oprit cursa (potrivit regulamentului), românul a vâslit cu ciotul de pagaie şi a încheiat cursa, în aplauzele spectatorilor.

Descalificat iniţial, Ivan Potzaichin a fost primit în recalificări, după ce a fost soluţionată favorabil contestaţia depusă de conducerea delegaţiei României.

Ulterior, Ivan Potzaichin nu numai că s-a calificat în finală, dar a şi castigat aurul olimpic la capătul unei curse pe care a dominat-o fară drept de apel.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x